Drop in / Prova på

Är du nyfiken på att testa engelsk krocket? Välkommen under drop-in tiderna, då finns oftast en instruktör tillgänglig.
Kontakta oss annars för bokning av annan tid. Sällskap välkomna.

Torsdagar kl. 18-21


Gratis

Söndagar kl. 13-17

  Gratis 

Visst ser det väl trevligt ut med krocketspel på en grön och frodig gräsmatta under en blå sommarhimmel? Ett rullande klot som träffar ett annat med ett klick, spelarnas ostressade rörelser över planen och eftertänksamma begrundan av klotens konstellationer framför bågen. Några skämtsamma kommentarer och spelet fortsätter, kanske med avbrott för en kopp kaffe och en smörgås.

I vår krocketklubb gläds vi åt medspelarnas framgångar och hejar på när det går mindre bra. För oss är inte den egna favören och slutliga segern viktigare än ett gentlemannamässigt spel, klubbnamnet till trots. Alla är välkomna även de för vilka vinst är det viktigast. För handen på hjärtat; Vem vill inte vinna? 

Vi hoppas att du som tycker att krocket ser ut som det kunde vara en kul grej att testa, ska känna att du  utan förpliktigande kan komma hit och prova på att spela.  Och skulle du passera då spel är igång, så stanna upp och prata! Vi blir inte störda och  gör gärna ett avbrott för att visa hur spelet går till!

Ålder, kön, politisk hemvist och religion o.s.v. spelar ingen roll. Som Krocketörer är  alla lika, och tar lika självklart plats på banan oavsett om man är nybörjare eller har spelat förut enligt den gamla devisen: "En för alla, alla för en"! Om du så sitter i rullstol: Kan du bara greppa en klubba så kan du spela!  

Välkommen till oss för en "jolly nice" stund med krocketspel!