NYHETS ARKIV

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.

FÖRBEREDELSER INFÖR KLUBBKAMPEN

Just nu gror gräset så det knakar i de utfyllda gropar och svackor på Östra ängen, som jämnats med sand och jord blandat med gräsfrö. Höstvädrets pendling mellan regn och sol, hagel och drivis, är perfekt för etableringen av gräs och bana 1 kommer att vara just det; Nr 1 och Prima på tävlingsdagen 13 oktober!

23 sept

KLUBBEN KONSTITUTIONERAR SIG 

Styrelsen gillar gräs, men låter det inte gro under fötterna, i arbetet med att göra klubben till en "riktig" ideell förening med organisationsnummer och plats i Svenska krocketförbundet, m.m. Kontakter är knutna med förbundet, Skatteverket och Falkenbergs kommun m.fl. och Webmastern Pege är outtröttligt kreativ och pådrivande i det arbetet, såväl som i utvecklandet av hemsidan. Senaste snilleblixten från Webmastern är en digital inbjudan om medlemskap som beskriver vad vi är och vad man får för sin medlemsavgift (tillgång till träningsspel, klubba och instruktör, kurs i olika krocketspel som Golfkrocket, Ricochet och Association Croquet, gästintruktörer, träningsmatcher och klubbtävlingar.)

Mitt i all denna seriositet vill vi ändå understryka att vi är en mycket SOCIAL klubb och att efter allt "Win" kommer det en "Tonic" i någon form. Varför inte som Tea and Scones med clotted cream and strawberry jam, t. ex.?  


 

22 sept

BORÅS KROCKETSÄLLSKAP ÄR I FALKENBERG

Under sista helgen i augusti besökte Peter Grönborg Falkenberg, i första hand för att diskutera krocket med Michael Schollin. Läs mer

28 aug

SÅ BÖRJADE DET

I sju år funderade Michael Schollin (t.v.) över att skapa en krocketbana på sin egen tomt. Läs mer

15 jul

HUR TANKEN FÖDDES

Jag har sedan länge varit intresserad av "riktig engelsk krocket" och när jag sedan fick en uppsättning med fina gamla engelska krocket klubbor med tillhörande utrustning, av min barndomsvän Ulf Sewerinson så föddes tanken att göra iordning en spelplan med engelska mått. Läs mer 

2008